1. Home
  2. Mijn GAMMA
  3. Retour aanvragen

Retour aanvragen

Je kunt je online aankopen op 2 manieren retourneren:

  1. Gratis terugbrengen in de bouwmarkt. Je hoeft jouw aankoop hier dan niet aan te melden. Ga met je aankoop en de factuur naar een van onze bouwmarkten. Heb je je online aankoop al betaald via iDEAL of met je creditcard bij de zuil in je bouwmarkt? Dan kun je in de bouwmarkt het aankoopbedrag meteen contant terugkrijgen. Als je dat fijner vindt storten we het geld terug op je bankrekening.

  2. Op eigen kosten retourneren per post. Terugsturen per post kost €4.95. Is het artikel te groot of te zwaar om als pakket te versturen? Dan komen we het ophalen. De retourkosten zijn in dit geval afhankelijk van de levermethode. Meer informatie over de retourkosten.

Ruilen of terugbrengen kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Maatwerkartikelen kun je niet ruilen of retourneren. Bekijk onze retourvoorwaarden.

Kies je ervoor om jouw aankoop terug te sturen of te laten ophalen? Meld je retour aan door allereerst hieronder je bestelling op te zoeken.

Je online bestelling opzoeken